La selecció llatinoamericana de cervells


                                   

    A través d'aquesta xerrada, oferta per Juan Enríquez, ens adonem de la importància de la formació i, sobretot, de l'educació en una societat.
   
    Com bé explica l'autor d'aquesta xerrada, podem creure que una simple App com Uber pot ser una simple aplicació on la seva única fi és traslladar a la gent d'un lloc a un altre, però estem totalment equivocats. Gràcies a aquesta ``simple´´ App molta gent deixa de comprar cotxes, ja que només es transporta a través d'Uber o per transport públic.

    El mateix ocorre amb l'educació, creiem que una simple App o un simple contingut de classe no ajuda per a res en la nostra formació, però no és així, ja que gràcies a això anterior es completa la nostra formació i fins i tot podem canviar el futur.

   Però el problema no és aquest, el veritable problema és que no s'està formant a l'alumnat íntegrament, sinó que simplement es premia al més ``intel·ligent´´ i es castiga almenys ``intel·ligent´´. 
    
    Juan Enríquez mostra un exemple d'educació on es forma als alumnes íntegrament, aquest exemple és Corea. A Corea es prepara als alumnes al 100%, esprement les seves qualitats i millorant aquells errors que qualsevol nen o nena pugui tenir. D'aquesta manera, es pot observes com a nivell mundial a Corea existeix un nivell més alt en producció que en qualsevol altre país del món i tot gràcies a l'educació.
    
   És per això, que Enríquez assenyala una última cosa molt important: 
``És hora d'entendre i celebrar la Ciència, la Tecnologia i l'Educació però... sobretot, la selecció nacional de cervells.´´

No hay comentarios:

Publicar un comentario